网站地图
首页
新闻
电影新闻
电视新闻
人物新闻
专题策划
影评
最新影评
新片热评
经典赏析
媒体评论
电影院
北京影讯
上海影讯
广州影讯
深圳影讯
成都影讯
电影库
典藏佳片
全球新片
即将上映
票房榜
社区
影视杂谈
明星时尚
文化休闲
群组
话题
达人
排行榜
电影榜
电视榜
人物榜
日志榜
话题榜
你现在的位置:首页>>群组>>骚文儿>>Policeman's xmas party

Policeman's xmas party

加入收藏

welcome to the first day of the rest of my life
the tension is so think you can cut it with a knife
something's happened hings will never be the same
there's blood on the carpet - i'm rewiring my brain

i got some new friends down at west valley pd
you can change the channel but i'm all that's on tv
the only good news is that he's going to be o.k.
got a bomb in my stomach but i'm dreaming that one day

i'll be going to a policeman's xmas party
have a couple beers get funky on the dance floor
going to a policeman's xmas party
gonna have a good time for the rest of my life...

4 weeks later it's still raining in the park
marine with a gun guards my house now after dark
i look for clues like i'm inspector clouseau
you can have my money honey i just want to go

go to a policeman's xmas party
have a couple beers get my funky on the dance floor
go to a policeman's xmas party
gonna have a good time for the rest of my life...

there's cops on the ceiling
there's cops on the floor
there's cops in the windows
cops breaking down the door
you'll never feel safer in your life
the captain even likes to get freaky on my wife

we're going to a policeman's xmas party
have a couple beers get my funky on the dance floor
going to a policeman's xmas party
gonna have a good time for the rest...

welcome to the best day of the rest of my life
my buddies broke the case and now it's gonna be alright
moral of the story, it don't matter who you are
be careful what you wish for they'll be calling you a rock star

people from earth there's never been a harder core
party like this party in a million years or more
the floor itself is hopping like a freaking kangaroo
the d.j.'s in his p.j.'s playing..."everybody wants you!"

have a couple beers get funky on the dance floor
going to have a good time the rest of my life!

take off your clothes
take off everything you are
take off your heart
get funky on the dance floor

going to have a good time for the rest...

鱼鱼鱼鱼鱼鱼鱼鱼

--------------------
看电影到远东星空http://www.ydxk.cn

楼主

欢迎大家 这里是我余生的第一天

现场气氛紧张到可以用刀子割断

刚才出了些状况 一些不可挽回的状况

地毯上有血 我在努力重组我的思维

我在西峡谷公安局认识了新的朋友

你可以转台不过没用 我现在是所有频道的焦点

唯一的好消息是他没什么大碍

我感觉胃里面好像有个炸弹 但是我好想好像有一天可以……

我要去参加警察叔叔的圣诞趴地

喝几打啤酒在舞池蹦儿蹦儿

去参加警察叔叔的圣诞趴地

去享受我余生最好的一天

四个礼拜过去了雨还没有停

Marine现在天黑以后拿把枪在我家门口当保安

我就像糊涂大侦探一样到处找线索

宝贝儿啊我给你钱你让我走 我好想好想去……

去享受我余生最好的一天

天花板上有警察叔叔

地板上有警察叔叔

窗外有警察叔叔

还有破门而入的警察叔叔

真是感到他妈的无比安全

大队长他还想跟我老婆爽爽

去享受我余生最好的一天

欢迎大家 这里是我余生最好的一天

我的兄弟们已经把案子破了 一切都没事了

这个故事里面的道德问题 无论你是谁

记得以后许愿前要三思 因为你以后可能会变成摇滚明星

地球人你们注意了

像这样的趴地往后退一百万年也没有能超过

连地板都会跳 像只袋鼠一样

穿着睡裤的DJ哥哥在打碟 “你真是人见人爱车见车载棺材见开盖……”

去享受我余生最好的一天

衣服脱掉

什么都脱掉

心脏也脱掉

一起在舞池里面蹦儿蹦儿

……

回复 举报

1 楼

管理员给此回复奖励了 1 分!

拢共2分 给你1分 我留1分。
謝謝王老師~~~~眼淚嘩啦啦的。
其實這個 我還是有必要解釋一下 這個積分 是每天更新的 你今天的三分用完了 明天又會有新的三分。是這樣子地。然后那一分你留著也沒有用 得有個人幫你加。~~~~~~~
啊,仄个意思。

我寻思怎么总3分,总也不增加呢。。。嗨。。。见笑了。。。头一次当群主。。。
哈哈哈

你还是回去织毛衣吧

知道咱俩为啥分手吗?你妈逼的
小鸡你给我出来!让我销死你!

我要回复

参与话题讨论,请先 注册登录

骚文儿