网站地图
首页
新闻
电影新闻
电视新闻
人物新闻
专题策划
影评
最新影评
新片热评
经典赏析
媒体评论
电影院
北京影讯
上海影讯
广州影讯
深圳影讯
成都影讯
电影库
典藏佳片
全球新片
即将上映
票房榜
社区
影视杂谈
明星时尚
文化休闲
群组
话题
达人
排行榜
电影榜
电视榜
人物榜
日志榜
话题榜
你现在的位置:首页>>群组>>狂想屋>>幻想吧英雄们 (海扁王)

幻想吧英雄们 (海扁王)

加入收藏

I always wondered why nobody did it before me. I mean, all those comic books. Movies. TV shows... You’d think that one eccentric loner would have made himself a costume.
We track in towards the figure: a YOUNG MAN IN A SUPERHERO COSTUME. Perilously near the edge, striking an iconic pose. With cool resolve, he slips a pair of GOGGLES into position.

Is everyday life really so exciting, are schools and offices so thrilling, that I’m the only one who ever fantasized about this?

C’mon. Be honest with yourself. At some point in our lives, we all wanted to be a superhero.

我一直不明白为什么在我之前没有人这么做过。我是说,在所有那些漫画、电影和电视剧....总有人穿着一身行头。
我们总想实现一个目标:一个穿着超级装备的小伙子。总在靠近死亡的地方出现,带着护目镜,摆出很酷的姿势。
难得生活真得这么精彩,工作和学习如此令人兴奋,所以只有我一个人沉迷幻想吗?
得了吧,别不承认。我们都曾梦想当一名超级英雄

--------------------

楼主

管理员给此话题奖励了1分!
沙发
回忆当做尘埃。
回复 举报

1 楼

板凳。顺带敲晕楼上
Life is meant to be more than this. And this is a bum trip.
回复 举报

2 楼

为什么跟我作对
回忆当做尘埃。

加个精华吧~哈哈~
不疯魔不成活。
回复 举报

3 楼

我要回复

参与话题讨论,请先 注册登录